Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Continua el III Cicle de Concerts a Centcelles amb l’actuació de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”

La tercera edició del Cicle de Concerts a Centcelles continua aquest dijous, 11 de juliol, amb l’actuació del grup de vent de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí.  Per segon any consecutiu, l’Escola Municipal de música “Rafel Gibert Recasens” s’incorpora al cartell d’aquest cicle de concerts.

El Grup de Vent de l’Escola Municipal de Música està format, majoritàriament, per alumnes i professors de l’Escola, intèrprets d’instruments de la família de vent-fusta com són la Flauta travessera, el Clarinet i el Saxòfon. El grup treballa un repertori d’estils diversos, sense estar lligat a cap tipus de música en concret. En aquesta ocasió, la proposta musical plantejada pretén recordar-nos algunes de les efemèrides musicals d’aquest any 2019.

El concert s’obrirà amb una peça d’Eduard Toldrà, Costa Brava “Allegro con brio”. En el repertori s’interpretaran peces d’Astor Piazzolla “Libertango”, una selecció de peces dels Beatles, o “Circle of life” d’Elton John, una peça de la BSO de la pel·lícula “El rei Lleó”. Ja a la segona part del concert sonaran peces com el “Send in the clowns” d’Stephen Sondheim, “Petit Fleur” de Sidney Bechet, una selecció musical del compositor Henry Mancini, per finalitzar amb una versió del “My way”.

El concert tindrà lloc al conjunt monumental de Centcelles, a les 20.30 h, amb entrada gratuïta.

 

Back to top