Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ball de Pastorets, bitlles catalanes, zumba i motor, en el cap de setmana previ a la Festa Major

La Festa Major d’Estiu de Constantí ha programat per aquest any prop d’una cinquantena d’activitats entre els dies 25 de juliol i 4 d’agost. El tret de sortida oficial arribarà el proper dimecres 31 de juliol amb el pregó de Festa Major, que anirà a càrrec del famós il·lusionista i presentador de televisió, Mag Lari. Abans, però, aquest cap de setmana previ arriba carregat d’activitats, amb especial protagonisme  de les entitats i associacions del municipi. Aquest dijous 25 de juliol finalitzava la 3a edició del Cicle de Concerts a Centcelles, amb el concert que oferia el grup Apel·les Carod Quartet, una formació de jazz contemporani liderada pel jove violinista cambrilenc, Apel·les Carod.

Aquest divendres 26 de juliol al matí, té lloc una Gimcana popular infantil al carrer Major, organitzada per l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Constantí, amb alumnes del curs de Premonitors i el Punt Òmnia. I també aquest divendres al vespre, a la plaça de les Escoles Velles, tindrà lloc un espectacle de circ amb la Companyia Passabarret.

Demà dissabte 27 de juliol, i a les 9.30 h, els actes començaran amb una sessió de Zumba Fitness davant de l’Ajuntament. Ja a les 12 del migdia, arribarà la celebració dels 20 anys del Ball de Pastorets de Constantí. A partir de les 12 del migdia, s’iniciarà una cercavila pels carrers del municipi amb la presència de diverses colles convidades com el Ball de Pastorets de Vilafranca, Ball de Pastorets de Tarragona i el Ball de Pastorets de Reus, a més de les colles locals, Ball de Pastorets de Constantí i el Ball de Pastorets petit de Constantí.

I el motor tornarà a ser una dels grans protagonistes d’aquest cap de setmana previ a al Festa major. El dissabte 27 a la tarda, a les 17 i 19 hores, tindrà lloc una exhibició de MotoCross Freestyle organitzada pel Moto Club Constantí a l’espai que s’habilitarà entre el carrer Centcelles i la Plaça de la Generalitat.  Aquesta exhibició comptarà amb la presència del 3 vegades campió d’Espanya, Pedro Moreno, a més del riudomenc “Rayco Díaz” i el “rider” barceloní, Javi Jabato,

També dissabte, a les 19 h, arribarà la 2a edició del Torneig de Bitlles Catalanes de Constantí. al Camp de Futbol Municipal de la Coma.

I el diumenge 28 de juliol, el Moto Clàssic Constantí organitza la 1a Trobada de Harley Davidson. L’activitat comptarà amb la participació del Grup Motero de Lleida i de Jibaros MC Tarragona. A hores d’ara, ja hi ha una setantena de persones inscrites.

Back to top