Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comencen a Constantí els entrenaments de l’escola de tecnificació de futbol “Tecnifica’t”

Aquest dilluns, 2 de setembre, han començat els entrenaments de la segona temporada de l’escola de tecnificació de futbol “Tecnifica’t” a Constantí. Després de l’èxit de participació de la primera edició, fruit d’un conveni de col·laboració amb el Centre d’Esports Constantí, el camp de futbol municipal La Coma torna a acollir entrenaments adreçats a joves futbolistes d’entre sis i dotze anys, que els permetran adquirir coneixements i habilitats corresponents a les etapes formatives inicials del futbol.

Els entrenaments tindran lloc tots els dilluns de setembre a juny, a dos quarts de sis de la tarda. La temporada passada la iniciativa va tenir una molt bona acollida, amb una cinquantena de nens inscrits.

“Tecnifica’t” és una Escola de Tecnificació de futbol fruit d’anys d’experiència, estudi i formació en el futbol base. L’objectiu és perfeccionar i millorar el gest tècnic de cada jugador amb entrenaments adaptats en etapa d’aprenentatge. Per aquest motiu, es treballarà en grups reduïts i es perfeccionarà la tècnica i toc de pilota. L’escola està formada per cinc entrenadors titulats, un de porters i quatre de jugadors, amb experiència a equips com el Nàstic de Tarragona, el Reus Deportiu i Reial Madrid.

Les inscripcions encara estan obertes i es poden fer a les oficines del Centre d’Esports Constantí o a través del telèfon 669087362. La mensualitat és de 30 euros pels esportistes de Constantí i de 35 pels de fora del municipi. El projecte compta amb el suport de l’Ajuntament de Constantí.

Back to top