Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Actes culturals i tradicionals per celebrar la Diada Nacional de Catalunya

Aquesta setmana s’inicia a Constantí la programació d’activitats culturals de la Diada Nacional de Catalunya. Divendres, 6 de setembre, l’Associació Literària de Constantí protagonitzarà un recital poètic musical, amb la col·laboració d’alumnes i professors de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”. El recital es farà al Sindicat Agrícola a les nou del vespre.

Els actes continuaran el dimarts 10 de setembre, a les set de la tarda, amb la tradicional ofrena floral i institucional davant del monument a Rafael Casanova, a l’Avinguda Onze de Setembre. Com cada any comptarà amb la presència de representants de l’Ajuntament i també de diverses entitats del municipi. La lectura del manifest d’aquest any anirà càrrec del Club Patí Constantí.

Seguidament, a les 20 h, s’inaugurarà al Sindicat Agrícola l’exposició “El origen de la vida” de Francisco Suárez Cruz. A continuació tindrà lloc la tradicional ballada de sardanes davant de l’Ajuntament, amb l’acompanyament musical de la Cobla Ressò. Una de les novetats de la programació d’aquest any és una sardinada popular que es farà el mateix dimarts 10 de setembre al vespre, davant de l’Ajuntament, i que serà amenitzada amb un recital d’havaneres a càrrec del grup Sopa de Peix. Per participar de la sardinada popular cal inscripció prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament fins al 9 de setembre. El preu és de 8 euros.

Els actes es tancaran el divendres 20 de setembre amb la presentació de la miscel·lània “Estudis de Constantí”· Aquest any s’edita el número 35 d’aquesta publicació i la presentació es farà a la Biblioteca Municipal amb la presència d’Arga Sentís, filològa. L’acte tindrà lloc a les set de la tarda.

Back to top