Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Oficina Municipal de Treball convoca un curs d’operador de plataforma elevadora

L’Oficina Municipal de Treball de l’Ajuntament de Constantí informa de la convocatòria d’un nou curs d’operador/a de plataformes elevadores durant el proper mes de novembre. El curs té una durada de 12 hores, i té com a objectiu adquirir els coneixements bàsics de seguretat i prevenció per a la utilització de plataformes elevadores.

Es tracta d’un curs gratuït, subvencionat pel Consorci de Formació contínua. El dijous 7 de novembre s’iniciarà el curs amb una sessió teòrica, a la 2ª planta de l’edifici de la Biblioteca Municipal. L’endemà, divendres 8 de novembre, es realitzarà la part pràctica al Polígon de Valls (carrer Artesans 21-23).

Per a  més informació i inscripcions cal adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball, al carrer Sant Pere 49, planta baixa (telèfon 977 19 08 21 o correu electrònic oficinadetreball@constanti.cat). Per tal de fer les inscripcions caldrà lliurar fotocòpia del DNI o NIE , targeta d’inscripció a l’Oficina de Treball com a demandant d’ocupació per a persones aturades, NASS (Número d’afiliació a la Seguretat Social), i nòmina en el cas de treballadors.

Back to top