Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Una quinzena de persones participen d’un nou curs de carretoner

Prop d’una quinzena d’alumnes realitzen durant aquesta setmana (del 8 a l’11 d’octubre) un nou curs de carretoner, convocat per l’Oficina Municipal de Treball de l’Ajuntament de Constantí.

Aquest curs, que té una durada de 24 hores, té com a objectiu general capacitar en el maneig segur d’operacions amb carretons elevadors, oferint formació en la seva conducció i funcionament marcada por la norma UNE 58451. Una vegada finalitzat el curs el participant ha de conèixer, de forma general, les modalitats, condicions i riscos en les diferents operacions de manipulació de càrrega en base als diferents equips utilitzats i l’entorn de treball en els que operen; utilitzar el carretó de manera adequada segons l’entorn, i fer  les operacions sense posar en risc la seva persona ni les persones del seu entorn.

El curs, subvencionat pel Consorci de Formació Contínua, consta d’una part teòrica que s’ha fet a la 2ª planta de la Biblioteca Municipal, i una part pràctica amb carretons de manutenció: frontal, retràctil, transpalet, recull de comandes i apiladora, que es realitzarà al polígon de Vila-seca (fins aquest divendres 11 d’octubre).

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball i l’Escola d’Adults, continua apostant per l’oferta formativa com a eina que ajudi en la recerca de feina. Les inscripcions per participar dels cursos donen prioritat a les persones del municipi inscrites a l’Oficina de Treball.

Back to top