Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’entreguen els premis del Concurs d’Instagram de la Festa Major d’estiu

Aquest dimecres 9 d’octubre s’ha fet l’acte d’entrega dels Premis del Concurs de Fotografia a Instagram que es va fer durant la Festa Major d’Estiu de Constantí, que va tenir lloc entre els dies 25 de juliol i 4 d’agost. El concurs d’Instagram és una iniciativa de l’àrea social del Centre d’Esports Constantí, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Constantí.

L’acte d’entrega dels premis s’ha fet a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí, amb la presència de l’alcalde, Oscar Sánchez, i la regidora de Festes, Mariana Buger; i per part del Centre d’Esports Constantí, el seu president Òscar Solé, i el responsable de l’àrea social del club, Dani Castro.

Segons el veredicte del jurat, els guanyadors d’aquesta edició del concurs fotogràfic d’Instagram de la Festa Major han estat: Mar Vila, que ha obtingut el 1r premi, i Cintia Gandola, que ha obtingut el 2n premi. Els premis del concurs són per cortesia de la Unió de Botiguers de Constantí

Back to top