Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Prop d’un centenar de persones participen de la Caminada de tardor fins als Pallaresos

Aquest diumenge 20 d’octubre va tenir lloc la caminada popular de tardor amb un recorregut que va anar des de Constantí fins als Pallaresos. Malgrat la pluja que va caure al llarg del matí, prop d’un centenar de persones van prendre part d’aquesta Caminada organitzada un any més per l’Ajuntament de Constantí.

Amb un temps de recorregut d’ aproximadament unes dues hores i mitja, el tram final del camí, des de Sant Salvador fins als Pallaresos, va despertar un gran interès entre els participants per les sorprenents vistes panoràmiques que oferia el trajecte.

La segona part de la jornada va consistir en una visita guiada a la Casa Bofarull, una de les obres més atractives i singulars de l’arquitecte Josep M. Jujol, però encara molt desconeguda per bona part dels assistents. La jornada va finalitzar amb un dinar popular i, tot seguit, la tornada en bus fins a Constantí.

Durant aquests últims anys, l’Ajuntament de Constantí ha organitzat diverses caminades populars que s’han caracteritzat per la seva gran participació.

Back to top