Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí recull 114 kg. de material escolar i llibres per als pobles de la Vega Baja

L’Ajuntament de Constantí ha enviat aquesta setmana 114 kg. de material escolar i llibres de text als municipis damnificats per les fortes pluges i les greus inundacions que el passat mes de setembre van afectar la comarca alacantina de la Vega Baja.

Pocs dies després dels episodis de fortes pluges que van afectar les poblacions d’aquesta comarca, l’Ajuntament de Constantí va ser un dels consistoris que es van sumar a la campanya d’ajuda humanitària, i va fer una crida a la col·laboració ciutadana demanant expressament l’aportació de material escolar. Tot el material que s’ha recollit s’ha repartit entre les tres escoles i la Biblioteca de la població de Dolores (Alacant), una de les més afectades pel temporal.

La 4ª tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Constantí, Mariana Buger, ha volgut agrair el suport i la col·laboració ciutadana de tots els constantinencs i constantinenques que, una vegada més, han respost a aquesta crida amb la solidaritat.

Back to top