Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Escola de Música de Constantí torna a posar en marxa el Grup de Batucada

L’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí tornarà a engegar durant aquest curs el Grup de Batucada. Aquesta iniciativa, que ja s’ha impulsat en cursos anteriors, s’adreça a infants i joves a partir dels 10 anys. Per donar a conèixer aquesta activitat, aquest divendres 8 de novembre s’oferirà una jornada de portes obertes a l’Escola de Música de 18 a 19 hores per a les persones interessades en aquest tipus de formació.

Les agrupacions són un dels eixos fonamentals del projecte educatiu de l’Escola Municipal de música, i aquest Grup de Batucada s’afegeix a la Banda Municipal, els Conjunts Instrumentals i la Coral de Nivell elemental infantil.

Totes les persones que es vulguin inscriure o vulguin obtenir més informació es poden adreçar a l’Escola Municipal de Música “Rafael Gibert Recasens”, a la Plaça de les Escoles Velles, o bé trucar al telèfon 977522126 o via correu electrònic: escolademusica@constanti.cat.

Aquest mes de setembre l’Escola de Música ha iniciat el curs 2019-2020, amb prop d’uns 60 alumnes matriculats, una xifra que es manté estable respecte als cursos anteriors.

 

Back to top