Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Club Karate Kushin Kai de Constantí celebra el XVII Trofeu de Karate Vila de Constantí

El Pavelló Poliesportiu municipal va acollir aquest passat dissabte 9 de novembre un dels esdeveniments esportius habituals de la tardor a Constantí. Es tractava de la dissetena edició del Trofeu de Karate d’estil Kushin Kai “Vila de Constantí”, el memorial dedicat al mestre Akio Nozoe, en el qual hi van participar, com és habitual, diferents clubs i associacions de Karate procedents del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. Entre els participants també hi havia una àmplia representació del Club Karate Kushin Kai de Constantí.

El Trofeu de Karate “Vila de Constantí” és una de les Trobades més importants d’aquesta modalitat com ho demostren els més de 120 participants que es van aplegar a aquesta cita, plantejada com un torneig de caràcter amistós i com una exhibició de moviments d’atac i de defensa. Una de les sorpreses d’aquesta edició va ser la participació d’una nena en cadira de rodes, tot un exemple d’integració a través de l’esport.

L’associació esportiva de Karate Kushin Kai és una de les entitats esportives històriques i més consolidades a Constantí, amb 35 anys de trajectòria. La filosofia de treball d’aquesta associació esportiva es basa en inculcar els valors inherents a l’esport del karate, com són el respecte, la responsabilitat i la disciplina.

Back to top