Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’entreguen els diplomes dels cursos d’Operacions auxiliars de serveis administratius generals

Aquest dilluns 11 de novembre s’ha fet l’acte d’entrega de diplomes provisionals dels cursos d’operacions auxiliars de serveis administratius generals, que s’han fet a Constantí durant el curs 2018-2019. Prop d’una trentena de persones han realitzat aquests cursos subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i que han permès l’obtenció de certificat de professionalitat. L’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, acompanyat de la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Dolors Fortuny, han fet entrega dels diplomes als alumnes participants dels cursos.

El Curs d’Operacions auxiliars de serveis administratius generals ha tingut una durada de 390 hores teòriques + 40 hores de Formació Complementària + 40 hores pràctiques. Els cursos s’adreçaven a persones majors de 16 anys, i prioritàriament, que es trobin en situació d’atur i demandants d’ocupació

Les dues accions formatives s’han inclòs en l’oferta formativa de l’Ajuntament de Constantí durant el curs passat 2018-19. L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball i l’Escola d’Adults, continua apostant per l’oferta formativa com a eina que ajudi en la recerca de feina

Back to top