Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí se suma a la 24a Setmana de la Ciència amb un taller experimental i familiar

Del 8 al 17 de novembre s’està celebrant a Catalunya la 24a edició de la Setmana de la Ciència, i a Constantí s’ha organitzat el Taller “Ciència en Família”, una activitat que es desenvoluparà a la Biblioteca Municipal i que anirà a càrrec de Núria Ruiz, investigadora del Departament de Química Física i Inorgànica de la URV.

Es tracta d’un Taller demostratiu per a tota la família, en el qual hi podran participar els infants a partir dels 7 anys. L’activitat, que tindrà lloc el dimecres 13 de novembre a les 17.45 h, servirà per aprendre sobre les matemàtiques de les bombolles de sabó, la preparació d’un fluid no newtonià i la generació de gas. Aquesta serà la primera vegada que la Biblioteca municipal de Constantí participarà de la programació d’activitats de la Setmana de la Ciència.

La Setmana de la Ciència és una iniciativa organitzada per la Generalitat de Catalunya i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, que compta amb la col·laboració d’una àmplia representació d’universitats i centres de divulgació i recerca de Catalunya, entre els quals la URV. Aquesta, a través de l’Antena del Coneixement del seu Campus Extens, ha programat un seguit d’actes al territori, que aniran des de Jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs o tallers científics

Back to top