Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es convoca un nou Curs d’Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball, informa de la convocatòria d’un nou Curs d’Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions. Les unitats de competència seran preparar i donar suport a les intervencions d’atenció de les persones i del seu entorn en l’àmbit institucional indicades per l’equip interdisciplinari; i desenvolupar intervencions d’atenció física, sociosanitària i psicosocial dirigides a persones dependents en l’àmbit institucional.  El curs s’iniciarà al gener de 2020 i finalitzarà el mes d’abril de 2020, amb una durada de 370 hores teòrica + 80 hores pràctiques de perfeccionament en empresa. S’impartirà en horari de 9. 30 hores a 14.30 hores, a les aules de la Biblioteca Municipal de Constantí.

Es tracta d’un curs subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i indicat principalment a persones treballadores en situació d’atur demandants d’ocupació. Els alumnes han de tenir el títol d’ESO o formació equivalent (aquelles persones que no tinguin la titulació s’hauran de presentar a una prova de nivell).

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball de Constantí, situada al carrer Sant Pere número 49. Telèfon 977 19 08 21 o oficinadetreball@constanti.cat. També us podeu adreçar a l’Escola d’Adults de Constantí a través del telèfon 977 52 42 28 o bé a través de l’adreça de correu electrònic escolaadults@constanti.cat.

Back to top