Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L´Escola de Música de Constantí programa activitats diverses per celebrar Santa Cecília

Un any més, l’Escola Municipal de Música “Rafael Gibert Recasens” de Constantí ha organitzat per aquest dijous i divendres, 21 i 22 de novembre, activitats diverses que aniran des de jornades de portes obertes a tota la ciutadania fins a d’altres propostes com ara mostres musicals per als nens i nenes de la Llar d’Infants municipal, per tal de poder conèixer de primera mà el funcionament i el projecte educatiu de l’escola coincidint amb la setmana de Santa Cecília, la patrona dels músics (dia 22 de novembre).

Les activitats que es realitzaran són les següents:

Dijous 21 de novembre

A les 15.15 h · A l’Escola de Música. Mostra musical per als nens d’1 i 2 anys de la Llar d’Infants de Constantí, a càrrec dels professors de l’Escola de Música.

A les 18.30 h · A l’Escola de Música. Jornada de portes obertes: Mostra Musical a càrrec del Conjunt Instrumental de Nivell Elemental i del Conjunt de Formació Juvenil. Activitat oberta a tothom.

Divendres 22 de novembre

A les 18.15 h · A l’Escola de Música. Jornada de portes obertes: Mostra Musical a càrrec de la Banda de l’Escola de Música. Activitat oberta a tothom

 

Back to top