Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí organitza diverses activitats en el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

Un any més, l’Ajuntament de Constantí ha organitzat per als propers dies activitats diverses coincidint amb el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les Dones que es commemora el 25 de novembre.

L’acte central arribarà el mateix dilluns dia 25 a les 12 h del migdia, amb la Lectura del Manifest al davant de l’Ajuntament, que com és habitual anirà a càrrec de les dues associacions integrades exclusivament per dones al municipi, el Grup Cultural Mestresses de Casa i l’Associació de Dones per la Unitat de Constantí.

Una de les novetats d’aquest any arribarà l’endemà, dimarts dia 26 de novembre a les 18 h, amb la realització d’un Curs d’autodefensa personal adreçat a dones, que comptarà amb la col·laboració del Club de Karate Kushin Kai de Constantí. Es tracta d’un curs gratuït, adreçat a dones de qualsevol edat i condició física que vulguin dotar-se d’uns recursos bàsics d’autoprotecció dels quals fer ús en cas que sigui necessari (L’Ajuntament es reserva el dret de modificar aquesta activitat per causes alienes o imprevistes. En qualsevol cas, aquesta modificació serà comunicada oportunament)

Back to top