Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Trobada Gegantera obre els actes previs a la Festa Major d’Hivern de Constantí

Els gegants han estat els protagonistes a Constantí aquest passat diumenge 12 de gener, quan s’ha celebrat la IV edició de la Trobada Gegantera del municipi, una activitat que s’emmarcava dintre dels actes previs a la Festa Major d’Hivern.

Organitzada per l’Associació Dance Power Constantí, la cita ha aplegat unes 10 colles procedents d’arreu del territori. La jornada s’iniciava amb una Plantada de Gegants a l’Avinguda 11 de Setembre, des d’on després s’iniciava la tradicional cercavila pels carrers del poble.

Aquesta ha estat la quarta Trobada de Gegants que organitza l’Associació Dance Power a Constantí. En les anteriors edicions, aquesta entitat va presentar els gegants Balaam i Naamah. També han presentat aquests últims anys l’àliga gran i l’àliga petita, dos nous elements que s’han incorporat al Seguici Popular constantinenc

La Festa Major d’Hivern a Constantí, la Festa de Sant Sebastià, arrencarà oficialment el dissabte 18 de gener amb el Pregó i l’entrega dels Premis i Distincions Honorífiques de l’any 2019. Abans, aquesta setmana hi haurà algunes activitats prèvies com el Lliurament dels Premis als Superlectors, que es farà a la Biblioteca Municipal aquest dimecres dia 15. El divendres dia 17 tindrà lloc un espectacle infantil al Pavelló Poliesportiu, i seguidament una xerrada sobre Pere Caselles, l’arquitecte de les Escoles Velles, que es farà a la Societat El Casino.

Back to top