Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí commemora els 40 anys d’ajuntaments democràtics

Un dels actes institucionals més destacats d’aquesta Festa Major d’Hivern a Constantí va ser l’acte de celebració dels “40 anys d’ajuntaments democràtics” que es va celebrar el diumenge 19 de gener. El passat mes d’abril va tenir lloc una efemèride històrica: els 40 anys de la celebració de les primeres eleccions municipals des del període de la República. En aquestes quatre dècades els ajuntaments han complert un paper fonamental en el desenvolupament econòmic, la participació, les llibertats i el creixement.

Per celebrar-ho, l’Ajuntament de Constantí va oferir una recepció i homenatge a tots els alcaldes, regidors i regidores que han representat el consistori municipal al llarg d’aquests 40 anys (1979-2019).

Després d’una fotografia de grup a la casa de la vila i també a les escales de la Plaça de l’Església, es va fer una xerrada a la Biblioteca Municipal a càrrec de la Sra. Montserrat Duch Plana, Doctora en Història i Catedràtica d’Història Contemporània, qui va ser la primera dona regidora a l’Ajuntament  de Constantí i també diputada al Parlament de Catalunya.

L’acte va finalitzar amb l’entrega d’un detall d’agraïment a tots els alcaldes, regidors i regidores assistents

 

Back to top