Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Festa de Carnaval omple els carrers de Constantí de gresca i disbauxa

Constantí ha viscut durant aquest cap de setmana els actes centrals d’un multitudinari Carnaval, que aquest any ha comptat amb gairebé 400 participants a la tradicional rua pels carrers del municipi, amb un total de 12 comparses, confirmant l’èxit d’aquesta convocatòria. A banda de la participació de noves comparses, aquest any cal destacar una col·laboració especial, i és que la Rua va comptar amb la participació la comparsa Som i Serem Urban Style, amb la concubina del carnaval de Tarragona d’aquest 2020.

Després del recorregut festiu pels carrers del poble, les comparses van arribar fins al Pavelló Poliesportiu, on ja al vespre va tenir lloc un Ball de disfresses infantil amenitzat per la música en directe de Kids Dance. Després d’un Sopar de motxilla, el concert dels Tarraco Surfers va animar la vetllada amb les seves particulars versions dels millors èxits musicals de totes les èpoques. La nit va finalitzar amb una sessió musical a càrrec de Dj Rulu.

I aquest diumenge 1 de març, els actes del Carnaval finalitzaven amb la processó de l’enterrament del Rei Carnestoltes,la tradicional cremada del Ninot i l’entrega dels premis a les 3 millors comparses. Els guanyadors del Carnaval 2020 han estat els següents:

1.- “Les Forques Teatre” amb la disfressa de La Reina dels Cors. Serà el rei Carnestoltes 2021.

2.- “La alegria de las huertas” amb la disfressa de Butterfly revolution. Serà la concubina 2021.

3.- Platinum amb la disfressa de La bella y la bestia

 

Back to top