Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Els serveis municipals oferiran propostes i recomanacions per als dies de confinament a través de les xarxes socials

Tot i el tancament dels serveis i equipaments municipals com a mesura de prevenció pel coronavirus, els diversos serveis municipals de l’Ajuntament de Constantí, com són la Llar d’Infants Gu-gu, la Biblioteca Municipal, l’Arxiu Històric, l’Escola de Música, l’Escola d’Adults, Joventut i el Pavelló Poliesportiu, aniran compartint durant les properes setmanes diferents continguts i propostes culturals, educatives, lúdiques i d’activitat física per ajudar-nos a passar aquests dies de confinament d’una manera activa i original.

El canal per compartir totes aquestes propostes seran les xarxes socials oficials de l’Ajuntament de Constantí , i ens permetran gaudir de recomanacions literàries, musicals, culturals i sessions d’activitat física adreçades a totes les edats.

Back to top