Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Pagesos del municipi col·laboren amb la seva maquinària en tasques de desinfecció dels carrers

Diversos pagesos de la Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Constantí estan col·laborant amb l’Ajuntament en les tasques de desinfecció de carrers i via pública. Com a mesura preventiva i de manera totalment altruista i coordinada amb l’Ajuntament i d’altres voluntaris, els pagesos utilitzen els seu tractors i la seva maquinària amb bombes carregades d’aigua i lleixiu per col·laborar amb les tasques de desinfecció intensiva de tots els carrers, una de les mesures imprescindibles per ajudar a combatre el coronavirus.

D’aquesta manera es reforça la tasca de neteja i desinfecció que ja estan duent a terme la Brigada Municipal i l’empresa de neteja de la via pública, que s’ha intensificat aquests darres dies i especialment centrada en la neteja de totes les illes de contenidors de la brossa i els altres espais de major afluència, com poden ser supermercats o botigues d’alimentació, farmàcia etc…

Des de l’Ajuntament de Constantí,s’ha volgut agrair a totes les persones i col·lectius que de manera totalment voluntària i desinteressada estan ajudant a fer front a la situació de crisi provocada pel coronavirus.

Back to top