Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Decorem balcons i finestres per Sant Jordi

L’Ajuntament de Constantí ha fet una crida a la població per tal que el dia de Sant Jordi segueixi tenint un caire festiu, malgrat la situació de confinament. Des del consistori s’anima a tothom a que, amb motiu de la Diada de Sant Jordi, es guarneixin i s’engalanin els balcons, façanes i finestres com a símbol de festa. És per això que es proposa a grans i petits a participar d’una activitat creativa consistent en dibuixar o elaborar una rosa sobre qualsevol material: paper, tela, roba, fusta, o el material que tinguin a prop. A més, es demana que el dijous 23 d’abril es pengin als balcons i finestres per mantenir aquest caire festiu. També s’anima a la gent a comparteixi una foto a les xarxes socials de l’Ajuntament amb l’etiqueta #SantJordiAConstantí

D’altra banda, des de l’Ajuntament de Constantí s’ha informat també que aquest any, malgrat la situació d’excepcionalitat que estem vivint a causa de la crisi sanitària, no es vol deixar de celebrar aquesta jornada festiva i tot i que no hi haurà les habituals parades i estands d’entitats i associacions s’ha preparat una programació d’activitats virtuals que es podran seguir des de casa a través de les xarxes socials oficials de l’Ajuntament. El cartell d’activitats d’aquest any es donarà a conèixer en els pròxims dies.

Back to top