Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Policia Local de Constantí identifica 900 persones i imposa 35 sancions per saltar-se el confinament

La Policia Local de Constantí, en la seva tasca de vigilància i compliment del Decret d’Estat d’alarma i les mesures de confinament publicat a mitjans de març per tal de combatre la pandèmia del coronavirus, ha identificat fins avui un total de 900 persones i 555 vehicles en els diferents punts de controls, tant d´entrades i sortides com a l´ interior del nucli urbà del municipi, efectuant un total de 35 propostes de sanció a persones per saltar-se el confinament.

En aquest sentit, cal destacar la incidència de principis d´aquest mes d’abril quan es van sancionar un total de 8 persones veïnes de Tarragona, Reus i Constantí per realitzar una festa privada en un domicili i, posteriorment, per crear aldarulls i molèsties al carrer ben entrada la matinada. Tots van ser sancionats també per les ordenances de convivència ciutadana.

Aquests controls realitzats han permès també obrir diligències de caire penal a dos veïns del municipi per delictes contra la seguretat vial, per conduir vehicles sense haver obtingut mai el permís de circulació.

Finalment, la Policia Local de Constantí reitera la necessitat de quedar-se a casa i sortir només si es imprescindible i seguir totes les indicacions que ofereixen les autoritats sanitàries.

Back to top