Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Policia Local dona per finalitzat el servei de felicitacions a infants i gent gran

Una vegada posades en marxa les noves mesures del pla de desconfinament progressiu i finalitzat el confinament total per part dels infants, la Policia Local de Constantí comunica la finalització del servei de felicitacions d’aniversaris a infants i a la gent gran que es va iniciar a finals de març i en el qual s’han efectuat un total de 80 felicitacions.

Segons ha informat la regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Constantí, aquest programa de suport emocional ha tingut una bona acollida per part de la ciutadania i de les families felicitades, que han fet arribar nombroses mostres de supoort i agraïment durant les darreres setmanes.

Paral·lelament, des de l’Ajuntament de Constantí es recorda la necessitat d’actuar amb responsabilitat i seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries i les mesures de seguretat, higiene i distanciament social per evitar la propagació del virus

Back to top