Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’ajorna la primera edició del Premi Centcelles de Composició musical

La situació d’alarma sanitària provocada per la pandèmia del COVID-19 ha comportat l’ajornament de la primera edició del Premi Centcelles de Composició, que havien convocat per aquest any l’Associació Amics de la Música de Constantí, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí, l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”, el MNAT (Museu Nacional Arqueològic de Tarragona) i amb el patrocini de REPSOL.

En un comunicat que ha emès l’Associació Amics de la Música de Constantí, els organitzadors afirmen que a causa de la situació actual consideren “oportú posposar, fins a nou avís, la primera convocatòria del Premi Centcelles de Composició”. El comunicat afegeix que aquesta “ha estat una decisió difícil, però tenint en compte les circumstàncies actuals pensem que no seria possible dur a terme la realització del Premi amb les garanties necessàries.”

El passat mes de febrer es presentava aquesta primera edició del Premi Centcelles de Composició. L’objectiu d’aquesta convocatòria és el de fomentar la creació musical i difondre les obres musicals dels compositors actuals. El premi estableix dues categories: la primera a partir dels 18 anys i la segona fins als 17 anys.

El Jurat d’aquest Premi de Composició Centcelles està format per professionals en l’àmbit de la música. L’obra que resultés premiada en la primera categoria s’havia d’estrenar en un dels concerts del Cicle de Concerts a Centcelles d’aquest 2020.

*Comunicat de l’Associació Amics de la Música de Constantí en relació a la primera convocatòria del Premi Centcelles de Composició.

A causa de la situació actual de pandèmia mundial generada pel COVID-19, considerem oportú posposar, fins a nou avís, la primera convocatòria del Premi Centcelles de Composició. Aquesta ha estat una decisió difícil però, tenint en compte les circumstàncies actuals, pensem que no seria possible dur a terme la realització del Premi amb les garanties necessàries.

 

 

 

Back to top