Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Policia Local ha instruït 6 atestats per delictes contra la seguretat vial en els darrers dos mesos

Aquest passat dijous 28 de maig la Policia Local de Constantí va instruir diligències a un veí de la localitat de Reus per conduir sota els efectes de l’alcohol. El conductor va ser observat a les 00:15 hores de la nit conduint per la plaça Mossèn Cinto Verdaguer amb una conducció erràtica i potencialment perillosa.

Una vegada aturat el vehicle, els agents de la policia van constatar que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol. El resultat final de la prova d’alcoholèmia va ser d’ 1,10 mil·ligrams per litre d’aire expirat, una xifra molt superior a la permesa. Acte seguit, el vehicle va ser traslladat al dipòsit municipal de la comissaria.

Paral·lelament, es dona la circumstància que en els darrers dos mesos la policia local ha instruït 6 atestats per delictes contra la seguretat vial per diferents motius. Entre ells, destaquen el fet de conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir, conduir sense permís per pèrdua de vigència de punts o conduir amb privació judicial i trencament de condemna. Val a dir que tots aquests fets s’han produït dintre del nucli urbà de la població.

La Policia Local informa que continuarà treballant com fins ara amb l’objectiu de millorar la seguretat i la mobilitat dels carrers del poble.

Back to top