Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Reunió amb els centres educatius per determinar les necessitats organitzatives del curs vinent

Aquest dimarts 7 de juliol s’ha celebrat una reunió de treball a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí, que ha comptat amb la presència de representants de tots els centres educatius del municipi: escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà, Institut de Constantí, Llar d’Infants Gu-gu, Escola d’Adults, Escola de Música I Biblioteca Municipal. La reunió ha estat presidida per l’alcalde, Oscar Sánchez, i ha comptat també amb la presència de la regidora d’Ensenyament, Dolors Fortuny, i la regidora de Salut, Virginia Bautista.

L’objectiu d’aquesta reunió ha estat conèixer de primera mà com s’ha desenvolupat aquest tercer trimestre de curs tan atípic a causa de la pandèmia de la COVID-19. D’altra banda, s’han plantejat les principals necessitats organitzatives dels centres educatius de cara a l’inici del proper curs escolar i treballar conjuntament en tot allò que sigui necessari. La reunió ha servit també per analitzar quines activitats del Pla Educatiu d’Entorn i quines activitats col·laboratives entre centres es podran seguir desenvolupant durant el proper curs escolar en el marc de les directrius que ha fixat el Departament d’Ensenyament

Durant tots els mesos de confinament i amb el tancament dels centres escolars, des de l’Ajuntament de Constantí s’ha desenvolupat una tasca de coordinació i col·laboració amb les escoles del municipi. Una de les principals mesures contemplades en el pla de reactivació econòmica i social aprovat per l’Ajuntament de Constantí per fer front a la crisi derivada de la COVID-19 ha estat l’increment de 10.000 euros en la partida econòmica destinada a les Ampas dels centres educatius per tal de fer front a les necessitats educatives.

Back to top