Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Suspensió de la Festa Major de Sant Feliu 2020

A causa de la situació excepcional que estem vivint a conseqüència de la pandèmia, Constantí no podrà gaudir de la Festa Major d’Estiu aquest any. L’Ajuntament, molt a contracor, ha adoptat aquesta difícil decisió després de veure com el coronavirus segueix avançant i contagiant ciutadans i ciutadanes arreu del territori.

Inicialment, s’havia contemplat la possibilitat de mantenir la celebració, amb poques activitats, i que fos només durant el cap de setmana, coincidint amb el dia de Sant Feliu, sempre seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries. Amb tot, amb la tendència de les darreres setmanes a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19 i preveient que seria complicat mantenir amb plenes garanties de seguretat els actes en principi organitzats, s’ha cregut que el més convenient era suspendre l’edició d’aquest any, per responsabilitat i prudència.

Des de la tristesa que ens genera haver de prendre aquesta decisió, volem manifestar el nostre immens agraïments a totes les entitats i associacions, voluntaris i voluntàries, treballadors/es municipals i a totes aquelles persones que any rere any col·laboren i participen en la nostra Festa Major.

Esperem poder tornar ben aviat a la normalitat i us garantim que treballarem perquè la nostra Festa Major de Sant Feliu torni amb tota la força i la il·lusió l’any vinent. Mentrestant, us recordem la importància de seguir les indicacions de les autoritats sanitàries amb l’ús de la mascareta, la neteja periòdica de mans, i el respecte i manteniment de la distància social.

 

Back to top