Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’obre el termini de preinscripció a l’Escola Municipal de Música per al curs 2020-2021

Del 20 al 30 de juliol estarà obert el termini de preinscripció per al curs 2020-2021 a l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”, amb una oferta formativa adaptada a la situació actual, generada per la Covid-19.

L’oferta formativa està adreçada a alumnes a partir dels 4 anys i sense límit d’edat. Les especialitats instrumentals ofertades són: clarinet, flauta, saxo, violí, guitarra, piano i bateria. Els alumnes tindran la possibilitat de fer classe d’instrument i de llenguatge musical.

Pel que fa a les agrupacions de l’Escola de Música, com són la Banda Municipal, els conjunts instrumentals i la Coral de Nivell elemental, aquestes estaran condicionades a l’evolució de la pandèmia.

Per a més informació i inscripcions us podeu adreçat al telèfon 977522126 i al correu electrònic escolademusica@constanti.cat

Back to top