Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

En marxa la 2a fase de les obres de millora a l’escola Mossèn Ramon Bergadà

A mitjans d’aquest mes d’agost s’ha iniciat la 2ª Fase de les obres de reparació i millora de l’Escola Mossèn Ramon Bergadà. Es preveu que aquesta segona fase pugui allargar-se fins al mes de desembre, pels volts de Nadal, de manera que durant els primers mesos del curs escolar continuaran realitzant-se aquests treballs.

Amb una inversió de 382.111,37 €uros, aquesta segona part del projecte de millora de l’escola es realitzarà en dues fases a l’entorn de l’edifici de primària del centre, amb l’objectiu de minimitzar la influència de les argiles expansives que conformen el terreny. La primera fase s’està realitzant a la part de davant de l’edifici, i la segona fase consistirà en treballs a la part de darrera.El projecte preveu noves reparacions de millora a l’edifici de primària amb intervencions interiors i exteriors, instal·lacions, moviments de terres, enderrocs, fonamentació, paviments, serralleria, sanejament, equipaments i treballs de jardineria.

L’estiu passat, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí, ja va realitzar la primera fase d’aquest projecte de renovació i millora de l’escola Mn. Ramon Bergadà, amb diverses intervencions que es van centrar en l’altre edifici del centre educatiu, l’edifici d’educació infantil, amb intervencions a l’interior i a l’entorn de l’edifici, per tal de minimitzar la influència de les argiles expansives.

Back to top