Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Biblioteca Municipal inicia l’horari d’hivern

Coincidint amb l’inici del curs escolar, la Biblioteca Municipal de Constantí recupera el seu horari d’hivern. Les instal·lacions obriran els dilluns de 15 a 19.30 h; els dimarts, dimecres i dijous de 9.30 a 14 h i de 15 a 19.30 h; els divendres de 9.30 a 14 h; i els dissabtes de 9.30 a 13 h. Des de la Biblioteca es recorda que l’aforament és limitat i que és obligatori demanar cita prèvia. També és obligatori l’ús de la macareta, la higiene de mans i mantenir la distància de seguretat. A més, es prendrà la temperatura a l’entrada. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats per un adult. Una altra de les mesures adoptades és que els llibres consultats pels usuaris hauran de passar una quarantena de 48 hores abans de tornar a estar disponibles.

Pel que fa a les activitats, es reinicien els clubs de lectura i les visites escolars. La resta d’activitats encara no es podran dur a terme.

Per tal de demanar cita prèvia es pot fer a través del telèfon 977 52 06 92 (també whatsapp), a través de les xarxes socials de la Biblioteca, al correu electrònic biblioteca@constanti.cat o a través del formulari que es pot trobar al web de l’Ajuntament de Constantí www.constanti.cat.

Back to top