Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La campanya de vacunació de la grip 2020 es farà al Pavelló Poliesportiu

La campanya de vacunació de la grip es farà aquest any, de manera excepcional, al Pavelló Poliesportiu. Per evitar la transmissió de les malalties respiratòries comuns i de la COVID-19, aquest any és doblement important vacunar-se si teniu alguna condició de risc. Cuidem el que som!

Cal demanar CITA PRÈVIA: Posa’t en contacte amb el CAP, 977 52 41 09, de dilluns a divendres de 8 a 20 hores. O bé a través de www.ics.gencat.cat

El lloc de vacuncació serà el Pavelló Poliesportiu. L’entrada es farà pel carrer Centcelles, i en l’accés es prendran totes les mesures de prevenció i sanitàries per la COVID-19. Un cop posada la vacuna, la sortida es farà per l’Avinguda 11 de Setembre.

L’objectiu d’habilitar aquests espais complementaris és garantir en el context actual la máxima seguretat als grups que s’han de vacunar, que són precisament aquells col·lectius de risc a l’hora de contraure malalties com la Covid-19. Des del Departament de Salut s’ha informat de la importància de vacunar-se de la grip cada any per als grups de risc, però aquest any és “més important que mai” a causa de la pandèmia del coronavirus.

Back to top