Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Nova edició del Voluntariat per la llengua a Constantí

En el marc de la campanya “Quan parles fas màgia”, l’Oficina de Català de  Constantí prepara una nova edició del programa Voluntariat per la llengua virtual, consisteix en aparellar una persona catalanoparlant que fa de voluntària amb una persona no catalanoparlant que tingui interès a practicar el català.

És per això que es busquen voluntaris catalanoparlants que vulguin participar en aquesta nova edició del programa. A la vegada, totes les persones, siguin alumnes o no dels cursos de català, que necessitin practicar el català oral per guanyar fluïdesa i seguretat d’una manera distesa, també poden apuntar-se com a aprenentes.

Un cop les dues persones entren en contacte, només hauran de pactar dia i hora. En definitiva, es tracta de conversar, a través de videoconferència, durant una hora a la setmana en català durant 10 setmanes.

Les persones que estiguin interessades a participar-hi com a aprenentes o com a voluntàries poden adreçar-se per telèfon al 977 524 228 o per correu electrònic a constanti@cpnl.cat

Back to top