Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí anima a celebrar la Castanyada a casa i compartir-ho a les xarxes socials

L’Ajuntament de Constantí ha informat que, aquest any, a causa de la situació excepcional que estem vivint i degut a l’elevada incidència de casos de Covid-19, no es podrà celebrar la tradicional festa de la Castanyada amb les  activitats habituals la tarda-nit del 31 d’octubre. La recomanació és celebrar aquestes festes en família, en grups reduïts (màxim 6 persones, tret que siguin convivents).
Des del consistori, però, no es vol deixar de celebrar aquesta festa tradicional tan especial que en els últims anys comparteix protagonisme amb el Halloween. Per això, es proposa una activitat alternativa centrada en les xarxes socials i amb l’objectiu de mantenir viva la tradició amb la participació de la ciutadania. Amb el lema “La Castanyada a casa” es fa una crida a compartir imatges de com se celebrarà la Castanyada des de casa i es proposa a grans i petits que comparteixin fotos i vídeos de moments de diversió, amb disfresses preparades per a l’ocasió, manualitats o decoració especials per aquest dia, dinars o sopars en família, com preparen els panellets,etc…
Les fotos s’han de compartir a les xarxes socials oficials de l’Ajuntament de Constantí (Facebook, Twitter, Instagram) amb l’etiqueta #CastanyadaAConstantí.
D’altra banda, el dissabte 31 d’octube tindrà lloc la festa #laveïnadragonina organitzada per l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A, amb un recorregut de la Dragonina pels carrers del poble i un espectacle pirotècnic. Els actes, aquest any, s’hauran de contemplar des de les finestres, terrasses i balcons.
Back to top