Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí fa entrega de 45 ordinadors als centres educatius per a repartir entre les famílies

Aquest dimarts 27 d’octubre, l’Ajuntament de Constantí ha fet entrega d’un total de 45 ordinadors portàtils als centres educatius del municipi per tal de repartir-los entre les famílies i col·lectius vulnerables.  L’acte d’entrega s’ha fet a la Sala de Plens de l’Ajuntament i ha comptat amb la presencia de l’alcalde, Oscar Sánchez, la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Constantí, Dolors Fortuny, i els directors i directora de cadascun dels centres educatius: escola Mn. Ramon Bergadà, escola Centcelles i Institut de Constantí.

Amb l’objectiu de combatre la bretxa digital i la desigualtat, l’Ajuntament de Constantí va aprovar dintre de les mesures del Pla de Reactivació social i econòmica per fer front a la Covid-19 l’increment de les ajudes a les Ampas dels centres educatius del municipi i ha destinat una partida de 10.000 euros a la compra d’aquests ordinadors.

Aquesta mesura té com a objectiu garantir, en la mesura del possible, que tots els alumnes tinguin les mateixes oportunitats d’aprenentatge, especialment aquells col·lectius més vulnerables, en cas que es produeixi una situació de confinament.

Els ordinadors es repartiran a les famílies a través dels respectius centres educatius i les ampas, que fixaran els criteris de distribució en funció de les necessitats dels alumnes i les seves famílies.

Back to top