Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’aproven les bases per adjudicar la renovació de la xarxa d’aigua als carrers Falset, Girona i Raval de Sant Cristòfol

En sessió celebrada aquest dijous 29 d’octubre, la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Constantí ha aprovat l’expedient de contractació per a l’adjudicació de l’obra de renovació de la xarxa d’aigua dels carrers Falset, Raval de Sant Cristòfol i Carrer Girona. Aquest projecte, que té un pressupost d’execució de 161.551,59 € (IVA inclòs), està dividit en 3 lots corresponents a la renovació de la xarxa d’aigua de cadascun dels 3 carrers. L’objectiu d’aquesta actuació és la substitució de la xarxa d’igua potable dels esmentats carrers, atès que presenta moltes avaries. Es preveu que les obres de la primera fase, que corresponen al carrer Falset, comencin ja a finals d’aquest any.

D’altra banda, la Junta de Govern Local ha aprovat també la concessió de dues beques als alumes de l’Institut de Constantí que han obtingut el millor expedient acadèmica durant el curs 2019-2020, per a la continuïtat d’estudis universitaris o de mòdul de grau superior. La finalitat d’aquesta subvenció és reconèixer l’esforç realitzat pels dos alumnes de l’Institut de Constantí que hagin obtingut els millors resultats acadèmics durant el darrer curs, amb dues beques de 900 euros cadascuna, destinades al pagament de les despeses corresponents a la matriculació en una universitat pública o centre públic on poder realitzar estudis de mòduls de grau superior.

Back to top