Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comença l’estudi assistit amb alumnes dels centres educatius del municipi

Aquesta setmana ha començat a Constantí l’activitat d’estudi assistit amb els alumnes de les escoles Bergadà i Centcelles. Tenint en compte l’actual situació de pandèmia, aquest curs 2020-2021 l’activitat es realitzarà amb grups bombolla estables per a cadascun dels centres educatius i amb totes les mesures preventives a causa de la COVID-19. En les pròximes setmanes està previst que comenci també l’estudi assistit amb alumnes de l’Institut.

El projecte d’estudi assistit es ve realitzant a Constantí des de fa uns anys, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn que es desenvolupa al municipi amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament. Es tracta de tallers de suport a la tasca educativa que es realitzen en horari extraescolar. Els alumnes venen derivats de les escoles i l’Institut, segons els criteris dels tutors.

L’objectiu és ajudar l’alumnat que ho necessiti a adquirir hàbits i tècniques d’organització i d’estudi, consolidar aprenentatges a través de la realització dels deures i materials educatius de suport, fomentar hàbits de treball i tècniques d’estudi, i generar actituds positives vers l’aprenentatge.

Entre les principals actuacions previstes en el Pla Educatiu d’Entorn d’aquest curs 2020-2021, des de l’Ajuntament de Constantí, els centres educatius i els tècnics municipals, s’ha apostat per doblar el nombre d’hores dedicades al projecte d’estudi assistit per millorar les competències dels alumnes del municipi afectats pel confinament i d’aquesta manera promoure la igualtat d’oportunitats.

 

Back to top