Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’ajorna la sessió del Consell dels Infants i Adolescents

Degut a la situació actual de crisi sanitària a causa de la pandèmia, s’ha ajornat la celebració de la sessió ordinària del Consell dels Infants i Adolescents que s’havia de celebrar durant el passat mes d’octubre a l’Ajuntament de Constantí. Aquest òrgan consultiu i participatiu, constituït a finals de 2018, té com a finalitat crear una estructura vàlida i estable de participació dels infants i adolescents i un òrgan de comunicació d’aquests amb les autoritats municipals. L’objectiu és que sigui un òrgan estable on els alumnes puguin expressar les seves idees i opinions, debatre i prendre decisions, així com proposar accions concretes per tal de contribuir a la millora del municipi.

El Consell dels Infants i Adolescents està format per representants dels 4 centres educatius del municipi: col·legi Mossèn Ramón Bergadà, col·legi Centcelles, Institut de Constantí i col·legi Turó, des de 5è de primària fins a 2n d’ESO. A més, també formen part del Consell, l’alcalde, que n’assumeix la presidència, la regidora d’Ensenyament, vicepresidenta, un representat de cada grup municipal i un funcionari de l’Ajuntament, amb les funcions de secretari.

En anteriors sessions del Consell s’han presentat i aportat diverses propostes de millora per part de l’alumnat de cadascun dels centres, entre d’altres la creació d’unes normes de convivència ciutadana per tal d’evitar comportaments incívics o la creació d’un pàrquing de bicicletes i patinets a l’escola Mn. Ramon Bergadà.

De moment, encara no s’ha fixat la nova data de celebració per a la propera sessió ordinària del Consell dels Infants.

Back to top