Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí promou l’activitat física amb classes virtuals

Malgrat el tancament de totes les instal·lacions esportives com a mesura decretada pel Govern de la Generalitat per combatre la segona onada de la pandèmia, l’Ajuntament de Constantí continua amb la promoció de l’activitat física, amb l’objectiu de satisfer i millorar el benestar de la població.

Tal i com ja es va fer durant el confinament de la passada primavera, des de la regidoria d’Esports i l’equip tècnic del Pavelló Poliesportiu s’estan oferint, a través de les xarxes socials de l’Ajuntament, una sèrie de vídeos amb activitats i sessions dirigides per animar a la gent a realitzar activitat física des de casa. Les sessions, adreçades a la població en general, però especialment als usuaris i usuàries del Pavelló Poliesportiu, van acompanyades d’una breu explicació tècnica.

Les classes virtuals dirigides s’allargaran mentre continuïn tancades les instal·lacions esportives. D’acord amb les mesures i restriccions establertes pel Govern de la Generalitat que inclouen, entre d’altres, el tancament d’instal·lacions i equipaments esportius, tant el Pavelló Poliesportiu com el Camp de Futbol Municipal es toben tancats des del passat 30 d’octubre.

Back to top