Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Policia Local instrueix diligències per un delicte contra la seguretat vial i efectua 2 denúncies per incompliment de l’estat d’alarma

En el marc del dispositiu de seguretat establert a la població per garantir la seguretat ciutadana així com el compliment de les restriccions de mobilitat per motius de salut pública, la Policia Local ha identificat a les 00:55 hores d’aquest dimarts dia 10 de novembre un vehicle tipus turisme que circulava per la Plaça de la Generalitat.

La patrulla de servei va identificar els ocupants del vehicle, dues persones veïnes de Constantí, i va poder comprovar que la conductora circulava sense haver obtingut mai el permís de conduir i sense haver passat el vehicle la corresponent ITV.

La Policia Local ha informat que la persona que conduïa el vehicle posseeix nombrosos antecedents policials per delictes contra la propietat, així com per diversos fets de la mateixa naturalesa quant a la conducció sense la preceptiva llicència.

Des de la Policia s’ha demanat col·laboració, disciplina, conscienciació i pedagogia a tota la població per revertir, entre tots i totes, aquesta greu situació de pandèmia.

Back to top