Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Renovació de l’enllumenat a diversos carrers del Grup Centcelles

L’Ajuntament de Constantí continua apostant per l’estalvi energètic i en els darrers mesos ha realitzat la renovació de l’enllumenat a diversos carrers del Grup Centcelles, concretament als carrers Antonio Machado, Àngel Guimerà, Centcelles i Joan Maragall. L’actuació s’ha realitzat a 116 punts de llum i ha comportat la substitució de làmpades existents per noves de VMH de potència inferior i la substitució dels equips electromagnètics per nous equips electrònics programats amb reducció de flux. Dintre d’aquesta actuació també s’han substituït 21 lluminàries del perímetre d’una de les illes del barri de Centcelles per unes noves de tecnologia LED.

Aquesta actuació redueix la potència instal·lada un 36% i suposa una reducció del consum d’energia elèctrica d’un 48%. Pel que fa l’estalvi econòmic és de 4.800 €uros anuals amb un cost de l’actuació de 14.350,50 €uros.

De cara a l’any vinent, el consistori té previst renovar l’enllumenat de la resta de carrers del Grup Centcelles, i més endavant es farà la renovació a d’altres carrers del nucli urbà del municipi. Cal recordar, que durant el passat estiu ja es va procedir a la renovació dels punts de llum a l’Avinguda Europa del Polígon Industrial.

Back to top