Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Programació d’activitats virtuals per al Dia Internacional contra la Violència envers les Dones

Amb el lema “No més violència de gènere”, l’Ajuntament de Constantí ha presentat la programació d’actes que es faran el dimecres 25 de novembre per commemorar el Dia Internacional per a l’eliminació de la Violència envers les Dones. Atesa l’actual situació sanitària per la Covid-19, el consistori ha preparat per aquest any un seguit d’actes virtuals que comptaran amb la col·laboració de diverses entitas i asociacions del municipi.

L’acte central tindrà lloc a les 12 del migdia amb Lectura del Manifest del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones. Aquest any, la lectura del manifest es farà en format virtual i es podrà seguir a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Constantí. Com és habitual, la lectura anirà a càrrec de representants de les dues associacions del municipi integrades exclusivament per dones, el Grup Cultural Mestresses de Casa i l’Associació de Dones per la Unitat de Constantí.

A més, durant el mateix dia 25 de novembre, es podrà veure a les xarxes socials de l’Ajuntament un vídeo realitzat amb la participació de diferents representants d’entitats i persones vinculades al municipi, en que manifestaran amb imatges i missatges en contra de la violència de gènere.

Durant les setmanes prèvies, l’Ajuntament de Constantí s’ha adherit a la iniciativa de l’ICD amb el lema “Diposita aquí el teu masclisme”, una campanya consistent en fer visible aquest lema amb uns adhesius que s’han dipositat a les papereres del consistori.

Back to top