Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’inicia un nou Curs d’Atenció Sociosanitària a persones dependents

La setmana passada començava a Constantí un nou Curs d’Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en institucions. Un total de 13 persones estan realitzant aquest curs organitzat per l’Ajuntament de Constantí a través de l’Oficina Municipal de Treball. El curs tindrà una durada de 370 hores teòriques i 80 hores pràctiques de perfeccionament en empresa, i està previst que finalitzi a mitjans del mes de març de 2021. Compta amb la col·laboració de Criteria Recursos Humans, és 100 % subvencionat i permetrà l’obtenció del certificat de professionalitat del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya).

Aquest curs consta de diferents continguts centrats en la formació bàsica per treballar en l’atenció sociosanitària a persones dependents en l’àmbit institucional, i capacitarà per treballar com a auxiliar sociosanitari, gerocultor/a en residències de gent gran i dependents, centres de dia, pisos tutletas o altres institucions socials o cuidador/a de persones amb algun tipus de minusvalidesa física, psíquica o sensorial.

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball i l’Escola d’Adults,continua apostant per l’oferta formativa com a eina que ajudi en la recerca de feina.

Back to top