Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí posa en marxa un programa de capacitació digital adreçat a tota la població

Una de les principals conseqüències que s’han posat de manifest a Constantí des de l’inici de la pandèmia de la Covid-19 han estat els efectes de la bretxa digital entre la població. Per aquest motiu, ja des del passat mes de juny l’Ajuntament ofereix un espai d’assessorament i acompanyament digital a les persones que per diferents raons necessiten suport.

Tot i això, des de la regidoria d’Ensenyament s’ha volgut fer un pas més i per aquest motiu s’ha posat en marxa un nou programa de “capacitació digital” que treballarà per millorar l’accés a les eines digitals, facilitant la capacitació de tota la població pel que fa a l’ús de les TIC, garantint la igualtat d’oportunitats i oferint eines d’inclusió digital per tal que tothom pugui accedir als diferents serveis de manera electrònica.

Per aquest motiu, a partir del 30 del novembre, des de l’Escola d’Adults es posaran a l’abast de tothom una sèrie de píndoles o sessions de curta durada, amb l’objectiu de formar aquelles persones que així ho sol·licitin en les competències bàsiques en noves tecnologies, una guia per aprendre a fer servir les aplicacions i eines més bàsiques i necessàries com cercar informació, demanar cites prèvies, gestionar correus electrònics i fins i tot aprendre a fer tràmits o gestions administratives com sol·licitar ajudes i beques. Aquestes sessions s’allaragaran fins a finals de curs.

Totes aquelles persones interessades o que vulguin obtenir més informació poden posar-se en contacte a través del telèfon de cita prèvia 977 52 05 21 o enviant un correu electrònic a escolaadults@constantí.cat

Back to top