Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí celebra el Dia Internacional del Voluntariat amb la participació de diverses associacions del municipi

Aquest dissabte 5 de desembre es commemora el Dia Internacional del Voluntariat. Des de l’Ajuntament de Constantí s’ha volgut, un any més, oferir un reconeixement a totes les persones i entitats que de forma lliure i solidària col·laboren i tiren endavant aquests projectes des d’una vessant solidària i altruista. Després de la bona acollida que va tenir aquest acte l’any passat, des del consistori s’ha posat en valor la tasca d’aquestes associacions durant aquest any en el context de la pandèmia, i és que en molts casos la tasca dels voluntaris i voluntàries s’ha fet més necessària que mai. D’aquesta manera s’ha volgut fer visible la tasca d’aquestes associacions en àmbits tan diversos de la nostra societat.

Atesa l’actual situació sanitària, la Lectura del Manifest del Dia Internacional del Voluntariat es podrà veure en format vídeo a les xarxes socials de l’Ajuntament aquest dissabte 5 de desembre. La Lectura del Manifest s’ha enregistrat prèviament aquest divendres a la Sala de Plens de l’Ajuntament, amb la presència de representants d’aquestes associacions i en dos torns.

A l’acte hi han participat representants de les diverses associacions del municipi que treballen i tiren endavant projectes en benefici de les persones i la societat: Càritas, Fundació Topromi, Mujeres Reset, Amants dels Animals, les Ampas de les escoles del municipi, Voluntariat per la Llengua, projecte Lecxit, Associació Contra el Càncer i el grup de voluntaris Covid-19.

Back to top