Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’encesa simbòlica de llums de Nadal marca l’inici de les festes nadalenques

El passat divendres 4 de desembre va tenir lloc l’encesa simbòlica de llums de Nadal als carrers de Constantí, l’acte que marca l’inici de les festes nadalenques al municipi. Degut a l’actual situació sanitària a causa de la pandèmia, aquest any no s’han fet els tradicionals actes festius i multitudinaris que acompanyaven cada any l’acte d’encesa de llums.

Durant els propers dies s’iniciarà una programació d’activitats que s’organitzen tant des de l’Ajuntament de Constantí com també per part de les diverses entitats i associacions del municipi. Malgrat la situació actual, des del consistori i les entitats locals s’ha volgut mantenir l’esperit nadalenc i s’ha treballat per donar forma a un seguit d’actes adaptats al moment que estem vivint, amb el compliment de totes les mesures de seguretat corresponents, per tal que petits i grans puguin gaudir d’aquest festes tan especials.

Aquesta setmana, el divendres dia 11 es presentarà la campanya de Nadal de la Unió de Botiguers, amb diverses novetats i amb l’objectiu d’impulsar i dinamitzar el comerç local durant aquestes properes setmanes. El mateix dia 11 s’inaugurarà a l’antic mercat municipal el Pessebre elaborat amb materials reciclats per part del Grup Cultural Mestresses de Casa i l’Associació de Dones per la Unitat de Constantí
Una de les novetats de la programació d’aquest any arribarà aquest dissabte dia 12 de desembre al llarg del matí amb una nova activitat, Constanti-ó!, pensada per gaudir en família i que consistirà en anar a buscar els tions perduts pels racons del terme.

Totes les activitats del Nadal 2020 a Constantí es poden consultar a: https://issuu.com/constanti/docs/agenda_nadal_2020

Back to top