Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Unió de Botiguers i l’Ajuntament de Constantí promouen iniciatives conjuntes durant la campanya de Nadal

Aquest Nadal, comprar a Constantí podrà tenir premi. Aquest divendres 11 de desembre s’ha presentat a la Sala de Plens la campanya de Nadal organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Constantí i la Unió de Botiguers. Aquest any, la campanya nadalenca presenta algunes novetats importants i és que s’han posat en marxa diverses iniciatives amb l’objectiu de dinamitzar i promocionar el comerç local.

Una de les principals novetats serà un “Rasca, rasca” amb butlletes que es podran obtenir comprant als comerços adherits a la Unió de Botiguers. Amb el lema “Comprant a Constantí hi guanyem tots!”, totes les persones que facin les seves compres a aquests establiments podran recollir les seves butlletes i optar a alguns dels més de 300 regals o obsequis que ofereixen cadascun dels comerços locals a través d’aquesta promoció, per valor de 4.800 euros. En total es repartiran 2.500 butlletes en els 24 comerços de tots els sectors comercials adscrits a la Unió de Botiguers. D’aquestes 2.500 butlletes més de 300 tenen premi directe. Les butlletes es podran trobar als establiments a partir d’aquest dilluns 14 de desembre.

Una altra de les novetats és que la campanya nadalenca d’enguany s’allargarà fins la Festa Major d’Hivern, pels volts del 20 de gener.

A banda d’aquesta iniciativa, coincidint amb aquesta presentació de la campanya de Nadal s’ha estrenat també un vídeo promocional de la Unió de Botiguers de Constantí, amb el protagonisme dels comerços locals i tot el ventall de possibilitats i serveis que aquests ofereixen.

Des de l’Ajuntament de Constantí i la UBC, a través d’aquests iniciatives conjuntes, es vol sensibilitzar a la ciutadania de la importància de fer confiança i donar suport al comerç local, especialment en un any tan complicat com aquest.

Back to top