Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comença un nou curs de carretoner

Una quinzena d’alumnes realitzen durant aquesta setmana un nou curs de carretoner, convocat per l’Oficina Municipal de Treball de l’Ajuntament de Constantí. Aquest curs, que té una durada de 24 hores, té com a objectiu general capacitar en el maneig segur d’operacions amb carretons elevadors, oferint formació en la seva conducció i funcionament marcada por la norma UNE 58451. Una vegada finalitzat el curs el participant ha de conèixer, de forma general, les modalitats, condicions i riscos en les diferents operacions de manipulació de càrrega en base als diferents equips utilitzats i l’entorn de treball en els que operen; utilitzar el carretó de manera adequada segons l’entorn, i fer  les operacions sense posar en risc la seva persona ni les persones del seu entorn.

El curs consta d’una part teòrica, que s’ha fet a l’Escola d’Adults municipal, i una part pràctica amb carretons de manutenció que es realitzarà al polígon de Valls. Aquest curs de carretoner/a ha estat un dels cursos més demandats dels últims anys al municipi.

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball i l’Escola d’Adults, continua apostant per l’oferta formativa com a eina que ajudi en la recerca de feina. Les inscripcions per participar dels cursos donen prioritat a les persones del municipi inscrites a l’Oficina de Treball.
Durant les pròximes setmanes s’iniciaran també nous cursos, un d’Operador de plataformes mòbils de personal, que es realitzarà els dies 18 i 21 de desembre, i un altre de Mesures Preventives de treballs en alçada, que tindrà lloc els dies 22 i 23 de desembre.

Back to top