Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Festa Major d’Hivern 2021

La Festa Major d’Hivern de Constantí, la Festa de San Sebastià, es veurà reduïda aquest any a la mínima expressió degut a l’actual situació sanitària motivada per la pandèmia. A causa de les restriccions sanitàries, l’Ajuntament de Constantí no celebrarà les tradicionals activitats festives ni els actes multitudinaris i durant aquesta edició només es faran un reduït nombre d’activitats simbòliques i de petit format.

Pel que fa al Pregó i l’entrega de les Distincions Honorífques, que cada any obre oficialment la Festa Major, no es farà el tradicional acte multitudinari que es realitza al Pavelló Poliesportiu. Aquest any l’acte serà sense públic i es gravarà a la Sala de Plens del consistori, i es podrà veure el dimarts dia 19 de gener a les 19 hores al canal de Youtube de l’Ajuntament de Constantí. El Pregó d’aquesta edició anirà a càrrec de Maria José Figueras Salvat, rectora de la Universitat Rovira i Virgili.

Pel que fa al Solemne Ofici en Honor a Sant Sebastià, aquest any queda reduït a una doble missa en honor al sant patró, que tindrà lloc el dia 20 de gener a les 9 i a les 12.00 h al Centre Parroquial.

Dintre del programa només es mantenen les Matinades del dia 20 de gener amb els Grallers i la Corranda i l’exposició fotògrafica “Re-descobrint Centcelles” organitzada pel MNAT amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí, que es podrà veure a la Plaça de les Escoles Velles del 19 de gener fins el 28 de febrer.

El dissabte 23 de gener al matí tindrà lloc una sessió de contes infantils a la Plaça de l’Hospital, davant de la Biblioteca (amb inscripció prèvia). Pel que fa a d’altres esdeveniments habituals com la benvinguda als nadons o l’entrega dels Premis als Superlectors de la Biblioteca, aquest any no es farà acte de lliurament i els obsequis s’entregaran directament a les persones corresponents.

FESTA MAJOR D’HIVERN – 2021 (1)

Back to top