Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Pregó de Festa Major i entrega de Premis i Distincions Honorífiques

La Festa Major d’Hivern d’aquest any a Constantí s’obrirà amb el Pregó a càrrec de la rectora de la Universitat Rovira i Virgili, Maria José Figueras Salvat. Atesa l’actual situació sanitària aquest any l’acte serà sense públic, gravat a la Sala de Plens del consistori, i es podrà veure el dimarts dia 19 de gener a les 19 hores al canal de Youtube de l’Ajuntament de Constantí.

Coincidint amb l’acte del Pregó de la Festa Major d’hivern, com cada any es realitzarà l’acte d’entrega dels Premis i les Distincions honorífiques corresponents a l’any 2020. Aquest acte simbolitza el reconeixement que l’Ajuntament de Constantí ofereix per honorar aquelles persones o entitats que en mèrit a la tasca realitzada o a la conducta seguida al llarg de la seva trajectòria, o al llarg d’aquest últim any (Premis Tulcis), han contribuït a augmentar el bon nom del nostre poble. Els premis i distincions de l’any 2020 són els següents:

Medalla de la vila: Sr. Òscar Atance Rovira (a títol pòstum)

Premi Centcelles al mèrit Cultural: Sr. Joan Reig Solé

Premi Centcelles al mèrit Empresarial: Sr. Lluís Domingo Dalmau Español

Premi Tulcis al mèrit Esportiu: Sra. Èlia Canales Martín

Premi Tulcis al mèrit Esportiu: Sr. Àngel Darío Rodríguez

Premi Tulcis al mèrit Social: Voluntaris COVID-19

Diploma 2020 per celebració de centenari: Escola Mossèn Ramon Bergadà i Escola Centcelles

Diploma de Plata per 25 anys d’activitat: Voluntaris del mulla’t per l’Esclerosi Múltiple

Més informació a: PREGÓ I DISTINCIONS PDF

 

Back to top